Belli-2014-1 hk_noexif

Den lille røde skønhed her hedder Belli, og hun er klar til en ny familie, hvor der ikke er for meget larm og spektakel. Hun vil også elske hvis der evt. er en rolig voksen kat, hun kan gå sammen med, for vi kan her i huset se, at hun ligger meget sammen med de voksne katte, som hun også har sund respekt for.

Belli er sød men lidt nervøs og bryder sig ikke om høje lyde og bevægelser. Hun vil gerne ligge og putte ved os i sengen og sofaen, men man skal gøre sig fortjent til hendes tillid. Hun er ikke typen, der bare kommer vadende ind i folk med træsko på. Vi har haft flere besøg her i julen, og vi har kunnet se, at hvis folk nærmer sig hende stille og roligt, så vil hun gerne snakke. Men noget usikker er hun altså, og man skal som ny ejer af denne røde dame være klar til at give hende lidt tid. Så er vi sikre på, hun nok skal blive en sød og trofast ven.

Og som ny ejer skal man nok også være klar til at passe på sine ting, for Belli har en sjov lille vane med at stjæle ting rundt omkring. Det være sig klips til at lukke poser med, julenisser og engle og sågar vore briller, der ligger fremme. Alt slæber hun stolt afsted med, mens hun skæver ud af den ene side for nu at se om hun bliver opdaget. Vi finder næsten hver dag ting, vi slet ikke vidste var væk, og som Belli lige har neglet, mens hun så sit snit til det.
Jeg har engang set i TV om en kat, der stjal ting i hele nabolaget og kom hjem til ejeren med, og den tænker jeg ofte på, når jeg ser Bellis små sjove tendenser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *