Strikken har haft en rolig nat – har sovet helt igennem og sagde ikke et kny her til morgen. Vi er ellers vant til at de helt små vækker os tidligt, når de opdager, de er lukket inde i badeværelset uden selskab. Istedet for at lukke døren har vi en ca halv meter høj træplade i, så vi kan holde øje og øre på de små.
Fra morgenstunden er hun sulten og guffer igen torskerogn og A38. Vægten er idag 420 gram. Vi kan også konstatere at hun i løbet af natten selv har fundet ud af at bruge kattebakken. Godt klaret af det bette kræ, og det lover godt.

 

Strikken sov igennem hele natten

Strikken sover roligt gennem natten

Hun kommer i løbet af dagen med ind og sidder i sofaen, og der ser vi for første gang en ny side af hende, der ikke er så mild. Hun angriber mig simpelthen lige i hovedet med et fnys. Springer op i ansigtet af mig og bider mig i kind og læber. Ikke så blodet driver, men nok til at jeg bliver noget kun forskrækket. Det har jeg godt nok aldrig oplevet før. Jeg skælder ud, men det hindrer da ikke den lille fis i at blive ved, og jeg sætter hende ned på gulvet. Så må vi prøve igen senere. Spændende at se, hvad mere hun gemmer på….

[social_share/]

2 Responses to Dagen derpå…
  1. Hanne Aabel Jensen 28. september 2011 at 09:44 Svar

    Hun er en sød lille størrelse 🙂 har du en ide om hvor gammel hun er?

    • Hej Hanne! Dags dato mener jeg Sally Rose er omkring 8 uger gammel og en herlig bette strik. Hun kan være noget så flabet for så 5 min. efter at ligge og sove under min hage 🙂


[top]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *