Vakse_Viggo
Så er det tiden, hvor vores to smukke sølvgrå killinger Vagn og Vakse Viggo skal rejse hjemmefra. Deres bror Victor rejste allerede før jul, da han var en rigtig stor knægt.
Søndag den 11. Januar kører vi de to poder op på Kattehjemmet Bæklund, der vil sørge for at killingerne får 2. vaccination, bliver neutraliserede og øretatoveret. Forhåbentligt får de så snart nye familier, der kan få glæde af dem i mange år fremover.

VagnBegge killingerne er meget milde og rolige af sind. De kan løftes og slæbes rundt på uden problemer, bare de ikke lige har travlt med noget andet vigtigt 🙂
Det faktum at vi har haft killingerne siden de kun vejede 250 gram og måtte have sutteflaske, har gjort dem meget tillidsfulde og nysgerrige, hver gang der kommer folk her i huset. Så snart man er i kontakt med dem, spinder de til den store guldmedalje, og de ligger gerne og putter hos os i både sofa og seng. De kan også sagtens ligge alene og snue eller sammen med de voksne katte.
Specielt Vakse Viggo er meget social i forhold til andre katte. Han elsker at ligge sammen med Noller eller Sys, der tager pænt imod og står til rådighed med en våd tunge, når det er tid for storvask. Og så kan vi hører “motoren” spinde igen i hængekøjen eller papsengen.

Da killingerne var helt små, var de meget svære at se forskel på. Kun hvis man så dem forfra i hovedet, kunne man se forskellen. Den forskel har så udviklet sig efterhånden, så vi hurtigere kan spotte, hvem der er hvem. Også deres pels har taget forandring. I starten var de “bare” musegrå begge to, men nu har Vakse Viggo fået mørkegrå striber ind imellem og Vagn har fået et fint skildpaddemønster. Uanset hvad er de begge meget smukke med deres sølvgrå farve og hvide aftegn.

Vakse_Viggo_og_SysBåde Vagn og Vakse Viggo vil kunne gå sammen med andre katte og fungere fint i børnefamilier. Vakse Viggo er dog lidt mere sensitiv overfor larm og nye ting, men mon ikke han vokser fra det efterhånden, som han bliver større og får mere selvtillid. Min vurdering er at Vakse Viggo ikke skal gå med en dominerende kat, men derimod en anden blid og tolerant misser, der savner selskab. Det vil han være knippelgod til.

Som altid bliver det svært at tage afsked med dem, men når man har haft dem fra sutteflaskealderen bliver båndet mellem menneske og kat ekstra stærkt og afskeden det sværere. Vi vil følge dem på Kattehjemmets hjemmeside www.fals.dk og Facebook, og så står vi naturligvis til rådighed for spørgsmål fra interesserede, der søger et nyt famliemedlem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *