Moxie-1Vi har torsdag den 12. september hentet årets plejekilling nr. 5 oppe på Bæklund. Desværre har en langtrukken migræne sat en stopper for skriblerier om den lille nye killing, men nu er det endelig blevet tid.

Vidunderet er denne gang en bette trefarvet hunkilling (trefarvede er altid hunkatte) med stor charme og selvtillid.
Dog var hun noget håndsky, da hun kom. Så snart man rakte ud for at kæle for hende, trak hun sig tilbage, lagde ørerne ned og hvæsede af os. Hun hvæsede også af alle de store katte, der så kvitterede med at hvæse tilbage, og sådan gik det frem og tilbage, til det var tid for alle at gå til ro (hun ankom først kl. 23 om aftenen).
Hun blev puttet med vores tøjkat med indbygget varmeplade, der bliver opvarmet i microovnen. Så kan den holde sig varm i over otte timer, og killingerne er rigtig glade for den, når nu ikke de har deres mor eller selskab af andre katte. Hende her var ganske uimponeret af hendes “nye mor”, der fik nogen tæv, inden trætheden tog over. Døren blev lukket til badeværelset, og der var ro natten igennem.

Moxie-banner-1

Ikke noget at sige til, hun var træt den bette. Hun havde haft et par omtumlede dage og var rigtig heldig med at være i live.
Onsdag den 11. september omkring kl. 19.45 kommer en sød pige ved navn Helle kørende ad Frederikshavnsvej i Hjørring og var næsten forbi Bauhaus, da hun ser at bilen foran hende smider noget ud af vinduet. Hendes første tanke er “miljø-svin” og konstaterer blot at det var en mørk sedan. Da hun kommer tættere på opdager hun, at det var en lille killing, der var røget ud af bilen.
Da vi ved at små killinger i det fri ofte har en tendens til at krybe op i holdende biler med en varm motor – lader vi tvivlen komme den anklagede sedan til gode, og håber på, at killingen selv har sneget sig ombord som blind passager, og er røget at i farten. At tænke andre tanker gør bare alt for ondt – ingen kan vel nænne at smide den ud med vilje, vel?

Helle for Helle!
Heldigvis for den bette ski får Helle standset op og får det lille kræ i sikkerhed. Nu er problemet bare, at hun ikke kan have kat, der hvor hun bor og iøvrigt ikke har forstand på katte (hendes egne ord 😉 ). Hun fik heldigvis en aftale med Jonna på Kattehjemmet Bæklund om den videre pleje og efter et dyrlægecheck endte “den blinde passager” hos os, hvor hun skal vokse op og blive klar til en ny familie, der vil passe bedre på hende.

5 Responses to Næste… Årets plejekilling nr. 5 er ankommet
 1. Er turbo stadigvæk til salg og kan man komme ud og se ham på et tidspunkt:)
  Mvh Jannie

  • Hej Jannie! Ingen af killingerne er solgt endnu og ingen af dem er til salg endnu. Det er alt for tidligt at vurdere deres personlighed og vide hvilke familier, de vil passe sammen med. De skal også først igennem diverse kure og have opnået en vis vægt, inden de kan formidles. Jeg vil opfordre dig til at følge vores blog, hvor vi vil vende tilbage med mere om misserne løbende.
   Mange hilsner
   Pernille

   • Hej
    Skriver i når vi kan komme ud at se turbo og hvor gammel er han ved at være.
    Mvh Jannie

    • Hej Jannie!
     De som var de allerførste, der spurgte på Turbo kommer og kigger på ham og de andre killinger imorgen torsdag. Så må vi se om Turbo og de klikker, eller om de ender med en helt anden killing. En ting er fotos, noget andet er, hvordan samspillet er kat og menneske imellem. Ofte ser vi, folk ende med en anden killing end de troede, simpelthen fordi killingen selv valgte dem som ejer.
     Jeg skriver her på Kattekram en af de nærmeste dage, hvordan det går. Selvom Turbo ikke skulle være til rådighed er du velkommen til at komme og kigge på de andre killinger, der er mindst lige så skønne. Hver især med sin egen personlighed.
     Aldersmæssigt tror jeg Turbo er omkring 16 uger måske lidt mere. Han skulle have været vaccineret, men killingerne har været ramt af noget snue, så vi har været nødt til at udsætte det.
     Med venlig hilsen
     Pernille Fjeldgaard

 2. Hej Pernille
  Glædelig jul:)
  Hvordan gik det med dem der var ude at kigge på turbo?
  For hvis han stadigvæk er der, vil vi gerne ud at se ham:)
  Mvh Jannie


[top]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *