Peanut-2

Peanut sidder betuttet under juletræet

Nej vi snakker ikke om en spiselig snack, men om en skøn og usædvanlig kattekilling. Usædvanlig fordi han er rottekat og har forfærdelig mange tæer, og skøn fordi han er så dejlig kælet og altid glad. Et af hans kaldenavne her i huset er “Happy Feet”, og det lever han til fulde op til, når han med stor energi og sjove lyde sprinter op og ned ad trappen og indimellem op i gardinet mens “mor” råber højt. Når han er træt, kommer han enten hen i sofaen eller smider sig i en vore mange kattesenge. Han lægger sig ikke forsigtigt, men smider sig bogstavelig talt rundt og “smiler” tilpas, mens han ligger med stængerne lige i vejret og spinder højlydt.
Og så har Peanut de skønneste lyserøde ører. De er jo faktisk dækket med hvid pels, men det lyserøde skinner altid igennem og det ser rigtig nuttet ud.
Peanut elsker at putte i sengen ved os og kommer gerne under dynen, hvor han vælter omkuld med det samme. Og han ser sig da bestemt ikke for fin til at slippe en lille vind, mens han ligger der og hygger sig.
En ting vi synes er rigtig rart ved ham, er at han næsten aldrig bruger kløerne, når vi kæler med ham. Det ser vi ellers ofte hos killingerne, når de bliver kåde, og tror vore hænder er et bytte. Men ikke med Peanut og når man har så mange tæer, som han har er det bestemt noget, der taler til hans fordel.

 

Peanut og alle hans tæer hygger i sofaen

Vi tror Peanut vil egne sig fint til en børnefamilie, der vil elske hans gode humør og milde væsen og som samtidig vil have glæde af hans store energi. Peanut kan man lege med time efter time tror vi. Til gengæld skal man ikke regne med en stille kat, der kan klare sig i helt små omgivelser. Vi tror han skal bruge noget plads at løbe rundt på, ihvertfald indtil han bliver ældre.

2 Responses to Nogen der vil have en Peanut?
  1. sabrina jørgensen 13. april 2012 at 11:55 Svar

    hej. har peanut fået nyt hjem, og hvad er prisen på ham.

    • Hej Sabrina. Jeg kan se at dato’en for indlægget om Peanut snyder noget. Artiklen er skrevet sidste år, og Peanut er idag sikkert en stor dreng, og vi håber han trives hos den familie, der købte ham. Beklager du skulle skrive forgæves, men som du sikkert kan se, “bygger vi noget om” på website’en, så både læserne og vi får nogle flere muligheder, for at præsentere nyheder. Dette arbejde har åbenbart medført nogle ændringer i nogle dato’er for artiklerne, og det beklager jeg meget. Med venlig hilsen Pernille Fjeldgaard


[top]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *