16 aug 2012
august 16, 2012

Og så var der tre!

BLOG 0 Comment

Trailer ok, men en pude med Krøyer kugler er bare bedre.

Kun et par dage efter Trille var ankommet, fik Jonna endnu en killing ind, der passede nogenlunde i alder, med de to vi havde. En trefarvet lille pige, der var blevet fundet i en trailer (ja, hvor ellers, når vi er i Nordjylland).
Da vi lige havde kørt 150 km efter en killing, var Ina så sød at køre både Jonna og killingen ned til os i stedet for. Jonna sendte vi godt nok retur efter en portion is, men killingen ville vi gerne beholde 🙂
En trefarvet skønhed, der blev døbt Tilde. Det var vi enige om, var et rigtig sødt navn. Måske hun skulle have heddet noget mere “flabet”, for hun viste sig snart at være et energibundt uden nogen form for nervøsitet overhovedet. Normalt er de nye killinger lidt trykkede, når de lige ankommer men ikke Tilde. Hun gik rundt i huset, som hun ejede det og udfordrede alle de andre katte i det nye hjem. Kom ikke her…

Tilde gik fra starten godt i flok med alle de andre killinger, men husets voksne katte syntes godt nok, hun var lige strid nok, så hun fik nogen på lampen, når hun ikke selv kunne finde ud af at trække grænsen. Det er sundt for de små, at lære de ikke kan styre det hele, og det giver nogle mentalt “sunde” katte, at de er vokset op med artsfælller, der kan lære dem om både det ene og det andet. Vores to hankatte Casanova på to år og Noller på ét år er rigtig gode mentorer for de små, og specielt Noller synes det er dejligt med alt det nye levende “legetøj”.

Og så skal det til slut lige skrives, at Tilde allerede er afsat og kommer til at leve et herligt liv på et nedlagt landbrug 🙂 Skøøønt….

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *