Sally Rose på Allans skulder

Strikken har nu været her et par dage, og vægten er oppe på 455 gram. Hun fortsætter sin opførsel med at være ret provokerende og springe i ansigtet på mig, så jeg er begyndt med en ny taktik. Jeg prøver at knurre som en arrig kat, helt nede fra struben og så højt jeg kan. Det virker. Første gang jeg prøvede det, kiggede hun chokeret på mig og fnyste så af mig igen. Så knurrede jeg igen og denne gang trak hun sig forlod mit skød, hvorefter hun lagde sig for sig selv.

Vore to øvrige plejekillinger Noller og Bandit på ca. 11 uger lå i deres hængekøjer, og deres øjne var store som tekopper, da jeg pludseligt begyndte at lave de underlige lyde. Hvis ikke de havde respekt før, så har de det ihvertfald nu.
Efter at strikken havde afsløret dele af sit sind ved flere lejligheder og hun samtidig lignede en pirat med klap for øjet pga den mørke pels omkring venstre øje, var navnet ret oplagt: Sally Sørøver. På Bæklund havde de kaldt hende Rose (udtalt på engelsk) så jeg har sammenfattet det til hendes nuværende navn Sally Rose. Det er også så moderne med to navne 🙂

[social_share/]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *