Strikken-2014-1

Ja, dem der har fulgt Strikken her på Kattekram.dk, ved hvad hun har været igennem, og at vi har været meget bekymrede for hendes videre færden i livet.
Har du ikke læst om hende og kunne være interesseret i at hende, så læs de to andre indlæg, så du kender til hendes fortid.

Heldigvis kan vi nu afsløre, at Strikken har udviklet sig helt fantastisk og vil blive en skøn kat i fremtiden. Faktisk har vi selv overvejet at beholde hende, da vi bliver så glade af at se på hende, når hun leger og nyder livet i fulde drag. Men vi har egentlig katte nok, og kommer den rigtige person/familie, synes vi Strikken skal have chancen for at få endnu mere opmærksomhed, end hun kan få her sammen med fire andre katte.

Ikke at hun ikke trives med andre katte, for det gør hun skam fint. Hun lader til at have en sund respekt for de voksne og maser sig ikke påtrængende ind på dem, men synes at vide, hvilken plads hun har i flokken.
Hun er stadig præget en smule af et eller andet, der må være sket, da hun var lille. Ihvertfald har hun stadig en lille tendens til at rende, når man går direkte hen mod hende eller vil bukke sig ned for at kæle hende. Det er dog blevet rigtig meget bedre, og så snart vi tager hende op, spinder hun på fuld kraft og sidder gerne på min skulder og hygger sig. Hun råhygger også i sengen hvor hun ligger på ryggen med stængerne i vejret og vrider sig, så snart man taler til hende.

Strikken-2014-3Idag kan hun også finde ud af at lege både alene og med andre. Det kunne hun slet ikke da hun kom, og hun hadede de andre killingers selskab og specielt lille Laurits, der syntes hun lignede hans mor. Det var Strikken bestemt ikke enig i og gav ham nogen på lampen, så snart hun så sit snit til det.
Sjovt nok er Strikken og Laurits i dag bedste venner, og vi ser dem ofte ligge sammen i kattesenge og hængekøjer. Og det er ikke Laurits, der forfølger Strikken, men tværtimod hende, der går til ham. Det er altså sjovt at se, når vi ved hvordan landet lå i starten.

Vi her i huset synes Strikken er blevet en skøn kat, og vi kan se hvordan hun stadig udvikler sig hver eneste dag. Vi mangler stadig lige, at hun selv kommer til os for at hygge. Idag skal vi mere opsøge hende, men så synes hun altså også det er dejligt at blive nusset med. Idag oplevede jeg for første gang, hvordan hun skød ryggen op mod min hånd, da jeg kørte den ned over ryggen på hende. Det tror jeg er første gang, hun gjorde istedet for at trække sig, og det var skønt at mærke.
Hun kan stadig ikke miave rigtigt og nøjes bare med at åbne munden, uden at en lyd kommer ud. Dog har vi nu nogle gange hørt hende komme med et hæst miav, når vi har haft godbidder i hånden, så mon ikke hun lærer det efterhånden.

Vi håber “den rigtige” familie/person vil komme forbi og falde for Strikken. Med det mener vi en/nogen, der vil acceptere, at hun render første gang de kommer og hilser på hende her i huset, og de lige må have lidt tålmodighed førend hun snakke med dem. Nye ejere skal acceptere, at hun skal bruge lidt tid på at få tillid og komme af sig selv. Til gengæld vil de få den glæde at være med til at præge en kat positivt og se den udvikle sig dag for dag. Hun vil helt sikkert ende med at være endnu mere indtagende og underholdende, end hun er idag, og det er ikke så skidt endda. 🙂

2 Responses to Strikken er glad og klar til ny familie
  1. Hej
    Nuurh det er jo bette-mis… Ja Strikken er kommet til Skagen hos mine forældre og bo. Og hun har det bare såååå godt… 🙂 Men jo i starten var hun meget sky og gemte sig under alt hvad hun kunne komme i nærheden af… Men nu har de haft hende i lidt over 1 år og hun er simpelthen en vidunderlig og skør mis… Smiler.. Men ja hun har været meget igennem og jeg måtte virkelig “printe” ind i hjernen på mine forældre at TÅLMODIGHED var yderst vigtigt… Smiler.. I dag er hun både ude og indekat.. smiler.. Meen hun vil rigtig gerne ud, hvis hun kan få chancen.. Hehe… Og mine forældre der begge er pensionister, de bliver beskæftiget rigtig mange gange hver dag… 🙂 Så Strikken har fundet sit permanente hjem nu… 🙂

    • Det er dejligt at høre Strikken har det godt. Vi kunne jo godt se, hvor dejlig en kat hun var bag det usikre ydre, men vidste også at det ville komme til at tage tid, inden hun ville falde til et nyt sted. Jeg er sikker på, hun er en skøn kat og at hun stadig vil udvikle sig dag for dag. Om nogle år er der ikke nogen, der vil kunne forstå, hvordan hun var engang 🙂 Mange hilsner plejemor Pernille


[top]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *