Tommeliden-2

Turbo er flyttet hjemmefra og har fået en dejlig familie, og nu søger Tommeliden også et sted at bo. Begge er vaccineret første gang og ved vaccinationen viste det sig iøvrigt at Turbo var en Turbine, så familien fik sig en hunkat istedet for en hankat 🙂 Men navnet har hun beholdt og Turbo udviklede sig også til den skønneste lille mis. Kærlig og altid lyst til menneskeligt selskab. Fra hendes nye familie har jeg hørt, at hun fortsætter den udvikling. Skønt at høre.

 

Søde og charmerende Turbo med lækkert hår

Tommeliden var lidt bagud i opvæksten, men det har hun glemt og er klar til en familie, der har lyst til at få en steg af en killing. Hun er et pragtfuldt lille væsen, og vi tror hun vil egne sig fint til et hjem med børn. Vi har haft børn på besøg her i huset, og der reagerede hun ved at stikke sin lille snude op til deres ansigt for at sige dav. Ikke noget med at stikke af, fordi der var lidt larm og spektakel.

 

Fræk og kælen, hvad mere kan man ønske?

Tommeliden elsker vores selskab og putter i sengen ved os hver nat. Hver dag når Allan kommer hjem fra arbejde kommer hun ham springende i møde. Hendes eneste problem er, at når vi sidder i sofaen, ved hun ikke hvem af os hun skal sidde ved. Lige så snart hun får øjenkontakt med en af os, så skal hun derhen. Og sådan fortsætter hun mange gange, til hun falder i søvn ved en af os.

Hun har den skønneste og lækreste bløde pels. På afstand ser hun ud til at være sort og hvid, men under det sorte er hendes underpels lysegrå, og hun har lidt grå striber i pelsen omkring haleroden. Turbo var også “Smoke” sort og blev helt stribet i pelsen. Det så hammergodt ud.

Vi håber Tommeliden vil få en familie, der vil sætte pris på hendes milde og selskabelige væsen og hendes behov for menneskelig kontakt. Når ikke hun får opmærksomhed går hun og småsynger til os, indtil hun bliver samlet op. Både når jeg arbejder ved computeren eller står ved køkkenbordet og kokkererer. Hun skal helst være med til det hele, og i skrivende stund ligger hun og triller her på mit skød foran den bærbare. Spinder til den store guldmedalje og ved slet ikke alt det hun skal gøre for at få 100% opmærksomhed.

Når hun er rejst herfra vil hun blive meget savnet som Turbo også er det… meeen… vi kan jo ikke beholde dem alle sammen… desværre.

3 Responses to Tommeliden søger ny familie…
 1. Hej
  Hermed en hilsen fra Tommeliden(som nu hedder Minnie) og hendes familie.
  Her går det godt. Tommeliden er stadig en dejlig kat som er meget social og kælen og kræver rigtig meget opmærksomhed.
  Hun er glad for mad og stjæler gerne storebror Emils mad og hvad hun ellers kan få fat i. Hun vil gerne ud hver dag og sidder ofte og venter på at “mor” skal komme hjem fra arbejde. Hun sidder mellem buskene og spejder ned af vejen og når “mor” så sætter cyklen ved postkssen for at tjekke om der er kommet noget post, kommer hun løbende og mjaver og smider sig ned for at blive kælet for. Den slags modtagelse har “mor” ikke oplevet med nogen af de andre katte.
  Om natten vil hun gerne ligge i arm under dynen og så spinder hun højt og inderligt. Jo, hun er en rigtig nusse-mis.
  Rigtig glædelig jul og godt nytår ønskes af Tommeliden, storebror Emil og “mor” Annette.

  • Hej Annette!
   Så skønt at høre fra vores plejekillinger. De elsker vi bare og kan slet ikke få nok 🙂
   Vidste hun ville blive en rigtig nussemis og dejligt at høre, det holdt stik. Hun var også en lækker mis, da vi havde hende i pleje.

   Tak for hilsen og rigtig glædelig jul og godt nytår til Jer allesammmen.
   Pernille og Allan

 2. Hej Pernille og Allan
  En julehilsen fra Tommeliden (Minnie) og hendes menneske-mor.
  Vi måtte desværre sige farvel til Minnies storebror Emil sidste år (tredje juledag) Han havde kræft i tarmene og måtte aflives. En trist begivenhed midt i julen og Minnie er nu alenekat. Jeg har jo ellers altid haft to katte, men efter Emils død fornemmede jeg at Minnie trivedes bedre med at være alene-kat så det får hun lov til.
  Hun er stadig en dejlig nusse-mis som elsker opmærksomhed. Hun følger mig i tykt og tyndt og det er jo dejligt. Hun er stadig meget glad for gæster i huset og indynder sig hos alle.
  Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Håber I fortsætter med at være plejefamilie for kattehjemmets killinger.


[top]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *